Werken bij Qmagic

Bij Qmagic ga je als starter aan de slag met mooie opdrachten op het gebied van servicedesk, werkplekbeheer en fieldservice. En best bijzonder: bij ons krijg je alle kans te ontdekken waar je talenten en interesses liggen. Ook kun je doorstromen naar Centric, waar je opleidingen en trainingen kunt volgen. Zo word je stap voor stap een expert in jouw vakgebied!

Fieldservice-engineer
Technisch ingesteld? Dan is de functie van fieldservice-engineer vast iets voor jou! In die rol ben je verantwoordelijk voor het technische onderhoud van de installaties en netwerken van onze klanten. Een baan vol diversiteit!
Servicedeskmedewerker
Vind jij het leuk om mensen te helpen bij technische problemen? En sta je communicatief je mannetje of vrouwtje? Word dan servicedeskmedewerker! Als problemsolver kun je rekenen op veel bedankjes!
Werkplekbeheerder
Ben je dienstverlenend ingesteld en technisch tegelijk? Als werkplekbeheerder zorg je ervoor dat de medewerkers van onze klanten onbezorgd gebruik kunnen maken van hun werkplek. Een superleuke functie voor techneuten die niet aan hun bureaustoel vastgeplakt willen zitten!  

Waarom Qmagic?

Marktconform salaris

Bij Qmagic kun je rekenen op een goed salaris.

Opleiding & certificering
Qmagic is het startpunt van jouw ontwikkeling als IT-professioneel.
Doorgroeimogelijkheden
Wij zijn onderdeel van Centric. Hierdoor kunnen wij je veel kansen bieden om door te groeien.
Begeleiding
Bij Qmagic word je persoonlijk begeleid.